Entrada destacada

V Jornada Almenar "Biblioteca, cada dia amb tu"

dimecres, 20 d’abril de 2011

Almenar Lector amb Josep Forns

-La presentació d'aquest llibre als almenarencs la volem emmarcar dins d'una iniciativa, Almenar Municipi Lector, impulsada des del Departament de Cultura i l’Ajuntament.
-Donem suport amb entusiasme a aquest treball que porta per títol “ALMENAR”, i felicitem la meritòria iniciativa de Josep Forns, ja que tot esforç per conèixer el nostre passat i present és lloable.
-Almenar Lector, projecte que impulsem des de fa tres anys, pretén fomentar la lectura i proporcionar a tots els que ho desitgin un element més per gaudir i un mitjà de coneixement.
-El coneixement del nostre passat l’hem d’adquirir a través de la lectura d'aquells estudis que persones com el Josep, amb la seva experiència professional, ens presenten.
-Un camp de lectura molt important és la història, en especial, la pròpia història, la història local.
-Llegint treballs històrics com el que avui es presenta, només llegint, podem conèixer qui som, en reconèixer quin ha estat el nostre passat col•lectiu.

-Per això, acollim amb gratitud aquesta presentació i donem suport a la difusió de l’obra, la qual ens aporta nous coneixements fins avui no publicats per l’autor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada