Entrada destacada

RESUM IV JORNADA ALMENAR LECTOR 2016

dimarts, 22 de maig de 2012

Fidel Florensa presenta "Valors franciscans"

Fidel Florensa Pijuan va presentar el seu primer llibre Valors franciscans (valors de vida, valors de convivència) el passat 18 de maig, a la sala polivalent d'Almenar.
La presentació i per ordre d'intervencions va anar a càrrec de l'Il·l. Sr. Pasqual Izquierdo, alcalde d'Almenar; Fra. Francesc Gamissans, franciscà,  periodista i escriptor; Fra. Joaquim Recasens Murillo, franciscà i professor i Fidel Florensa, l'autor.
Fidel Florensa,
Almenar, 1977
Autor del llibre, és llicenciat en Ciències Religioses per l'Institut Superior de Ciències Religioses de Lleida - IREL, vinculat a la Facultat de Teologia de Catalunya; així mateix també ha cursat estudis d'empresarials a la UDL i a la UOC i en l'actualitat està matriculat en el Grau de Geografia i Història de la UNED.
La seva experiència laboral avarca molts camps, però cal destacar el món aquàtic, des del curs 2004-05 treballa a la piscina del Col·legi Episcopal de Lleida i des de 1994 col·labora amb el Club Natació Almenar, també ha treballat amb altres clubs de natació de les terres de Lleida com el Club Natació Lleida, Associació Esportiva Natació x tothom Lleida, Almacelles Natació Club i el Club Atlètic Natació Torres de Segre, entre altres.
I sense deixar el món aquàtic, uns dels seus esports favorits és el submarisime.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada