Entrada destacada

RESUM IV JORNADA ALMENAR LECTOR 2016

dijous, 6 de setembre de 2012

Setembre

Aquest 2012 la biblioteca té un petit pressupost per la compra de fons de manteniment de la col•lecció atorgat pel Departament de Cultura.

Durant aquest mes rebrem la bibliografia seleccionada i esperem tenir-la ben aviat disponible i a la vostra disposició, tot desitjant que us sigui útil i plaent.
Iniciem un setembre auster, com auster és el període d’una crisi, sense emprendre nous projectes, però sense decaure en la desil•lusió ni el victimisme i continuar amb l’optimisme que cada dia ens motiva a treballar i lluitar per la nostra missió.
Esperem que aquest curs la Biblioteca sigui el punt de trobada de tos els nois i noies del nostre Institut i Escoles, hi trobaran el que necessiten, connexions a la xarxa, música, cinema, còmics, novel•les, informació... Nosaltres vetllarem perquè aquests usuaris trobin a la Biblioteca allò que hi busquin i també ens agradaria que fossin usuaris actius i desenfadats per organitzar, muntar i dirigir les seves pròpies inquietuds.
Aquesta crida també la fem per a tos el pares, mares i familiars que acompanyen als més petits. Esperem retrobar-nos tots a la Biblioteca, i que aquesta sigui el punt de sortida de moltes activitats amb la col•laboració de tots o totes.
Us volem comunicar que el nostre personal assistirà a la a la 30a Setmana del Llibre en català que es celebra del 7 al 16 de setembre a Barcelona. Les biblioteques públiques hi participaran activament, serà una oportunitat per donar-les a conèixer, difonent informació dels seus serveis i oferint un tast de les seves activitats de promoció lectora.
Us esperem a tots i totes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada