dimecres, 27 de maig de 2015

Esther Peiró i Montse Solé presenten la novel·la "Què fa la guarra de la teva veïna"

Divendres 29, a les 19h, acollirem la presentació del llibre "QUÈ FA LA GUARRA DE LA TEVA VEïNA" novel·la de Montse Solé, presentada per la filòloga almenarenca Esther Peiró. 

MONTSE SOLÉ:
Montse Solé ha publicat Salutacions Expressives i ha participat en la novel·la col·lectiva L’arbreda ebrenca.
És cofundadora del projecte artístic SalmaldonArt, premi al millor programa cultural Diputació de Tarragona 2011 pel “SalmaldonTv”, el qual codirigia i copresentava.
Rapsode de les perfomances “SalmaldonArt,” realitzades al Centre Cultural Blanquerna de Madrid, Cadis i arreu de Catalunya i Balears.
Premi de la revista The Secret i la fundació Gaudí 2013 pel relat "Dimecres".
Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, ràdio i televisió. Actualment, col·labora a Ràdio 4 i escriu a la revista digital www.helpcatalonia.catESTHER PEIRÓ:
L’Esther Peiró és diplomada en Ciències Empresarials, llicenciada en Filologia Catalana i, actualment, s’està postgraduant en Tecnologies de l’edició digital.
És treballadora autònoma i amant de les lletres, per això va crear el bloc Rima en So Ponent on s’anaven publicant les aportacions que feia al programa Versàtil d’EMUN FM Ràdio durant la temporada 11/12.

L’any 2011 va rebre el segon premi en la categoria Lletres de Dones de Relats Curts dins el certament Premis Literaris Homilies d’Organyà amb el conte Jo també t’estimo, rei!

Us hi esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.