divendres, 22 de maig de 2015

Joan Bardají Miranda i Clemència Berdiell Martínez

Josep Forns Bardají, al seu llibre "Almenar" de Cossetània Edicions, dedica un capítol a personatges il·lustres d'Almenar. L'historiador vol oferir les dades més significatives d'alguns personatges que han desenvolupat una activitat destacada a nivell local o a  fora que ha tingut una notòria transcendència en l'àmbit social. 
Joan Bardají Miranda, la vida del qual ha estat vinculada al món de la música, és un dels personatges que, segons Josep Forns, mereix ser en aquest capítol.

Des del Viquiprojecte:Almenar, impulsat pel Servei de Biblioteques, volem donar veu a aquests almenarencs que figuren en el llibre.

A través de diferents articles, referenciats, amb altres fonts, els publiquem a la Viquipèdia, l'enciclopèdia on tots hi podeu participar, millorant, ampliant, canviant, afegint i elaborant la informació de la què disposeu per posar-la a l'abast de tothom.

Clemència Berdiell Martínez, destacada per la seva tasca pedagògica  i de tarannà progressista, és la única dona que, de moment, és dins aquest apartat.

Des de la biblioteca us animem a participar en aquest projecte perquè és una de les accions que ens permet ser visibles  més enllà del nostre àmbit, com a poble,  com a patrimoni i com a mitjà per a conèixer  la nostra gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.