dilluns, 1 de juny de 2015

Club de lectura en anglès 2014/2015El dia 22 de maig vam tancar el club de lectura en anglès comentant la pel·lícula "Shakespeare in love".

El club de lectura en anglès es va iniciar, per primera vegada, a l'octubre i va acabar el passat mes de maig. Durant aquest període ens reuníem mensualment per comentar els llibres o les pel·lícules. Els llibres que hem comentat han estat "White Fang", "Heart of Darkness", "Roald Dahl's book of ghost stories", que el vam dividir en dues parts i, per tant, el vam comentar en dues trobades diferents, "84, charing cross road" i "Address Unknown" i les pel·lícules, "Anna Karenina" i "Shakespeare in love".

La valoració d'aquesta activitat ha estat molt positiva ja que ha atret a nous lectors a la Biblioteca i s'ha fomentat el préstec de diferents documents. A més, els membres del club de lectura estan molt agraïts ja que diuen que sempre s'enfoca l'aprenentatge de l'anglès a partir de l'estudi de la gramàtica i l'ortografia i no tant de manera oral, com sí que han pogut fer en aquestes trobades.

INSCRIPCIONS OBERTES PEL CURS 2015/2016. US HI ESPEREM!
  
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.