dimecres, 22 de juny de 2016

Aquest estiu REFRESCA'T EL CAPAquest estiu  entre l'1 de juliol i el 15 de setembre, les Biblioteques de Catalunya posaran en marxa el projecte BIBLIOESTIU, una campanya estiuenca de foment de la lectura entre els més joves.
El projecte Biblioestiu es divideix en dos programes, adreçats a dues franges d'edats diferents: dels 5 als 9 anys i dels 10 als 16 anys. 

BIBLIOESTIU  5-9 fuig de les classes i els treballs escolars, proposa als més petits gaudir d'algunes lectures a través del joc, les activitats i la imaginació.

BIBLIOESTIU 10-16 ofereix una plataforma digital educativa que els permet certificar la lectura lliure i obtenir premis llegint.

Les famílies i els bibliotecaris compten amb llicències de "tutor" que els permetran recomanar llibres i realitzar un seguiment complet de tota l'activitat lectora dels seus fills/lectors.

Aquest estiu, llegir té premi!
El projecte Biblioestiu premiarà els seus lectors pel simple fet de participar al programa. Milers de premis els esperen. L'única cosa que han de fer per aconseguir-los és gaudir llegint i realitzar les activitats associades a les lectures.

La nostra Biblioteca participa del projecte, qualsevol dubte, us informarem. Els participants tenen a la seva disposició: els equips informàtics, els llibres, els quaderns de treball, les impressions i el nostre suport com a tutores.


A banda, durant tot el mes de juliol tindrem l'exposició CORREMÓN  del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil. Aquesta exposició és la que emprarem per la realització del tallers de lectura. Començarem el 5 de juliol fins al 28, dimarts, dimecres i dijous d'11 a 12 hores. Aquests tallers són gratuïts i s'hi pot participar a partir dels 8 anys.


I per acabar, on també ens refrescarem, serà a les BIBLIOPISCINES  de dimarts a divendres i de 17 a 19 hores, a les piscines municipals, durant el mes de juliol i agost.I aquestes activitats les podem portar a terme amb l'ajut de la nostra flota de voluntarisBib, gràcies!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.