dijous, 25 d’agost de 2016

Inscripcions clubs de lectura 2016/2017Si us agrada llegir, la Biblioteca us proposa que conegueu una mica millor els nostres clubs de lectura i us animeu a compartir moments i diàlegs amb altres persones interessades per la lectura. Les trobades dels clubs de lectura són mensuals i en elles comentem l’obra llegida sota les directrius de la persona coordinadora.

Aquestes són les nostres propostes:

Club de lectura de novel·la:

Compartim l’experiència, impressions i emocions que ens ha causat la novel·la llegida de manera subjectiva. Alguns dels títols que es llegiran aquest curs 2016/2017 seran: Nada, Estupor i tremolors, Les dones de la principal, Petons de diumenge, entre d’altres.

Club de lectura d’humanitats:

Fem una lectura crítica i debatem sobre temes polítics, socials i econòmics de l’actualitat i del passat. Alguns dels títols que es llegiran aquest curs 2016/2017 seran: Treballadores: un segle de treball femení a Catalunya (1900
-2000), La masonería, Per què creiem en Déu?, Padres como los demás: homosexualidad y parentesco, entre d’altres.

Speak, speak, speak:


A partir de la lectura d’un llibre en anglès, practiquem el nostre “speaking” tractant els temes principals de l’obra i ampliant el nostre vocabulari. Alguns dels títols que es llegiran aquest curs 2016/2017 seran: July’s people, The Pearl, Breakfast at Tiffany's, The Bloody chamber and other stories, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.