dimarts, 14 de febrer de 2017

Xè Premi Literari "Vila d'Almenar"L'Ajuntament d'Almenar va convocar el primer premi literari Vila d'Almenar, de contes curts, l'any 2008.
Aquest premi va néixer dins el projecte Municipi Lector, convidant als majors de 18 anys a participar-hi ja que fins a aquesta edat els nens i joves tenen premis literaris convocats per l'escola i l'institut.

La primera edició és va publicar en un número especial de la revista local "El Coc", la temàtica sempre ha estat lliure i la dotació econòmica màxima d'aquest premi ha estat de 300€ al primer premi.

Tradicionalment el lliurament de premis és fa durant la vetllada literària en commemoració de la Diada de Sant Jordi. El jurat d'aquest premi ha estat, gairebé sempre, format per persones del poble vinculades al món de la cultura i l'ensenyament i  pels autors locals (Víctor Verdú i Josep Maria Nogueras).

Com a anècdota us podem dir que el cartell és obra de la bibliotecària Sílvia Navés (bibliotecària a la  Ramon Berenguer IV durant el 2008).

Entre els guanyadors/es del certamen hi ha les almenarenques i almenarenc: Agnès Sellés, Neus Martínez, Pili García i Jordi Sorolla i autors destacats com Jordi Ortiz i Sebastià Bennassar entre altres.


Les bases del Xè Premi són:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.