dimarts, 6 de juny de 2017

Josepa Sopeña presenta el XXII Premi Literari de la Vall d'Albaida

Josepa Sopeña Feu va nàixer a Almenar i és professora d’anglès al Maresme. Demana-m’ho així i et diré que sí és la seua primera novel·la després d’iniciar-se com a escriptora amb diversos contes i relats que han merescut diferents reconeixements i de participar activament en la publicació d’articles des de l’EOI del Maresme.
Aquesta novel·la, el passat desembre, va resultar la guanyadora, entre 18 treballs, del XXIIè Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida.
És la que fou mereixedora dels 4.000 euros amb què la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida dota el guardó i que ha estat publicada a la col·lecció «L’Eclèctica» d’Edicions Bromera.

El Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida és l’únic guardó en literatura eròtica convocat per una institució pública en tota Espanya. Tant per la seua dotació econòmica com, sobretot, per la seua peculiaritat, conforma una de les principals convocatòries literàries del territori valencià.

Aquest certamen consolida edició a edició els objectius que persegueix des de la seua creació: el foment de la literatura en valencià des d’una òptica molt específica, com és el gènere eròtic; i, d’altra banda, el reconeixement de la Vall d’Albaida més enllà dels seus límits purament naturals com a referent turisticocultural.

La trama de la novel·la gira al voltant de dos amigues que des de la seua infància s’ho expliquen tot, fins i tot les seves experiències sexuals, a través del telèfon, les xarxes... etc.
Demana-m’ho així i et diré que sí  està ambientada en tres ciutats que segons l’autora són força importants per a ella: Barcelona, Cambridge i Londres.

Ha fet diverses presentacions de la novel·la i li hem de donar les gràcies per ser a la biblioteca d’Almenar, on tots i totes en serem fans, segur. Ens sorprendrà la Pepita amb la seva obra???

La trobareu a la Biblioteca!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.