divendres, 25 d’agost de 2017

Inscripcions obertes als clubs de lectura

Si us agrada llegir, la Biblioteca us proposa que conegueu una mica millor els nostres clubs de lectura i us animeu a compartir moments i diàlegs amb altres persones interessades per la lectura. Les trobades dels clubs de lectura són mensuals i en elles comentem l’obra llegida sota les directrius de la persona coordinadora.

Aquestes són les nostres propostes:

Club de lectura Viatges en imatges

Aquest club de lectura pretén que els nens i nenes de 6 i 7 anys s’iniciïn a la lectura a través dels àlbums il·lustrats.


Club de lectura Móns Màgics

Enguany estrenem aquest club de lectura destinat a nens i nenes de 8 i 9 anys. Farem una hora de lectura per divertir-nos, un cop al mes, a través de diferents tipus de textos (poesia, el còmic, l’àlbum il·lustrat i novel·la).

Club de lectura d’anglès

El club de lectura d’anglès pretén fomentar la lectura en anglès i sobretot aconseguir fluïdesa en l’speaking. A més, en alguns mesos també practiquem listening a través del visionat de pel·lícules de parla anglesa.

Club de lectura d’humanitats

Aquest club de lectura té per objectiu fer una lectura crítica i debatre sobre temes polítics, socials i econòmics de l’actualitat i del passat en diferents indrets del món. Al gener ens visitarà la historiadora Antonieta Jarne per comentar la seva obra Aurèlia Pijoan, de la Lleida republicana a l’exili de Mèxic.
Club de lectura de novel·la

Després de 12 anys, seguim compartint experiències, impressions i emocions que ens ha causat la novel·la llegida de manera subjectiva. A més, aquest curs llegirem dues obres de teatre en el marc del projecte Llegim el Teatre, pel qual assistirem a una obra al TNC, i ens visitarà, també, l’autora Sílvia Soler.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.