dimarts, 8 de desembre de 2020

IV Mercat de Nadal i Lletra d'Almenar


 


  Dissabte 19 de desembre se celebrarà el IV  Mercat de Nadal i Lletra d'Almenar organitzat per Almenar Municipi Lector  i la col·laboració de  totes les entitats i comerciants que hi participen.

-L'edició d'enguany és, en organització, contingut i realització, una excepció adaptada a la normativa del Procicat, a la incertesa que vivim i per això demana la responsabilitat de tothom.

-És oberta a tot el teixit comercial, artesans, llibreries i editorials del poble i rodalies que hi vulguin participar.

 -L'únic requeriment necessari per participar-hi és que cada comerciant haurà de recomanar un llibre (infantil, juvenil o d'adults) dins l'activitat que ràdio Emun Fm farà durant el mercat. Aquest llibre haurà de tenir un paper destacat dins la parada.

-Les activitats literàries infantils i juvenils es passaran per ràdio durant el matí del mercat i posteriorment i prèviament s'hauran gravat als centres d'ensenyament entre docents i alumnat. Les Ampes dels centres també participaran en la recomanació de llibres a través de la ràdio.

-Les inscripcions queden obertes, a partir de dimecres 9, als telèfons  de l'ajuntament d'Almenar 973 770013 i la biblioteca 973 770638.

És necessari que cada parada tingui gel hidroalcohòlic a l'abast i vetlli per les mesures preventives de la covid 19.

L'ajuntament d'Almenar proporcionarà taulons i cadires a les parades que ho sol.licitin.


Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.