dimarts, 9 de setembre de 2014

Novetats en la Secció de Ciències Socials


Hem ampliat i renovat el fons de la secció de política i relacions internacionals de la Biblioteca on hi podreu trobar obres de diversa temàtica. Noves obres que parlen sobre el Mossad, el millor servei d'intel·ligència del món i més enigmàtic, sobre banquers, alts executius de multinacionals i especuladors de la borsa que esdevenen la força política dels Estats i d'un món globalitzat, sobre casos d'agents dobles que han cooperat en fets històrics, també diccionaris on es defineixen diversos conceptes de manera rigorosa i didàctica sobre aquesta temàtica, entre d'altres. Aquestes obres no deixaran indiferent al lector i canviaran, a més, la seva manera de pensar en política i de veure el món.  
  • M. Bar-Zohar, Las Grandes operaciones del Mossad, Galaxia Gutenberg, Barcelona, 2013.
  • M. Naím, El Fin del poder : empresas que se hunden, militares derrotados, papas que renuncian y gobiernos impotentes: cómo el poder ya no es lo que era, Debate, Barcelona, 2013.
  • J. C. Pereira, (coord.), Diccionario de relaciones internacionales y política exterior, Ariel, Barcelona, 2008.
  • F. Rueda, Espías y traidores : los 25 mejores agentes dobles de la historia, La Esfera de los Libros, Madrid, 2012.
  • J. Ziegler, Los Nuevos amos del mundo : y la lucha de aquellos que se resisten a dejarse engullir por la globalización, Destino, Barcelona, 2013.
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.