dijous, 28 de gener de 2016

Agenda febrer 2016

De l'agenda d'aquest mes en volen destacar aquestes activitats:

  • Hora del conte per a nadons. Els més petits, aquest mes, podran gaudir d'una sessió especial per a ells i les seves famílies. Introduir-los  al fet de gaudir de la narració d’un conte, en un espai compartit, relaxat, tendre i participatiu és un dels objectius d'aquestes sessions.
  • Celebrem el Carnestoltes. L'actual pla de la biblioteca contempla celebrar totes les festes tradicionals a la secció infantil. Durant la setmana de l'1 al 5 d'aquest mes, els xiquets i xiquetes, cada dia, seran un animal diferent i tindran al seu abast material per experimentar sobre aquesta festa cada tarda, ho faran acompanyats de llibres i revistes per poder treballar amb el personal de la biblioteca.
  • Taller de Teràpia del Riure. Taller adreçat al públic en general, a partir de 16 anys, s'ha de portar roba còmoda i cal inscriure's a la Biblioteca ja que les places són limitades. L'èxit assolit en l'anterior edició ens fa repetir aquest taller, que estarà acompanyat per una selecció bibliogràfica com a centre d'interès.
  • Taller de fotos i vídeos amb el mòbil. Dirigit al públic major de 55 anys, posar a l'abast les noves tecnologies és un dels objectius del nostre pla de treball.
I perquè som una Biblioteca de Ponent us deixem un dels refranys del calendari agrícola i ramader:
"El febrer ja és jornaler"

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.