divendres, 4 d’octubre de 2019

Octubre 2019
En col·laboració amb la plataforma Almenar Memòria Històrica, es presenta a la biblioteca aquest llibre que recull la vida de Joan Colom, qui mobilitzat per la República, va morir en un camp de presoners lleidatà el març de 1939. En aquest, també es mostra com la família pretén, des de l'any 2008, treure l'avi del mausoleu del Valle de los Caídos.


Comencem el curs '19/'20 amb una hora del conte acompanyada de música en directe! Uns contes plens de valors positius com el respecte, la convivència, la solidaritat, entre d'altres.
Iniciem el curs de l'Aula d'Extensió Universitària amb el filòleg i poeta almenarenc Josep Maria Nogueras qui ens farà una classe que porta per títol "Paraula, imatge i creativitat".L'almenarenca Maria Dolors Coll Magrí, qui va rebre el 34è Premi de Poesia Miquel Martí i Pol de l'Ajuntament de Roda de Ter i la Fundació Miquel Martí i Pol l'any 2018, acompanyada de la poeta Meritxell Sales, presentarà el seu darrer poemari "El còdol i els seus cercles". 


Continuem amb els debats mensuals que vam engegar el curs passat. Aquests debats pretenen convidar al jovent d'Almenar a la reflexió i fomentar l'esperit crític.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.