dijous, 25 de novembre de 2021

V Mercat de Nadal i Lletra d'Almenar Municipi Lector


 

I heus ací, que després del 2020 celebrant la IV edició, ens hem plantat en aquesta cinquena amb el mateix objectiu visibilitzar  i socialitzar el llibre dins un entorn poc habitual, el carrer, dins un mercat, dins una jornada on ja hi intervenen molts agents del municipi, sobretot l’Associació de Comerciants Empreses i Serveis d’Almenar mobilitzats i implicats des del primer dia en aquesta acció amb un compromís social de la lectura.

 

Dins els dos principals objectius del mercat:

1.      Visibilitzar i socialitzar el llibre i

2.      Fomentar el comerç de proximitat

Hem dissenyat diverses accions per aconseguir arribar a una valoració positiva. Tenim accions només dedicades al món del llibre i sobretot pensades per a infants i joves on ens hi acompanyaran editorials del territori: Mosaics, Pagès i Meraki i llibreries especialitzades en literatura infantil i juvenil com el Genet Blau de Lleida.

 

Per altra banda totes les parades del mercat han de recomanar un llibre i després amb el suport d’EMUN FM editarem un vídeo de totes les recomanacions.

Pel que fa al comerç i amb el suport de l’Ajuntament i EDA (empresa elèctrica d’Almenar) es fomentarà la compra dins les parades del mercat amb també estratègies de venda de productes locals.

 

Només, des de Municipi Lector,  volem agrair el suport  que hem trobat amb els agents del nostre poble i dels pobles veïns , amb el públic d’Almenar i amb el nostre Ajuntament.

Podeu demanar informació al 973 770638.

Gràcies, gràcies, gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.